Animation Problem


#1

Arduino: 1.6.13 (Windows 10), Board: “Factory Firmware Update”

sketch_apr06c:1: error: ‘Animation’ does not name a type

Animation animation;

^

sketch_apr06c:2: error: ‘Buzzer’ does not name a type

Buzzer buzzer;

^

sketch_apr06c:3: error: ‘Timer’ does not name a type

Timer timer;

^

sketch_apr06c:4: error: ‘LED’ does not name a type

LED led;

^

C:\Users\Ellie\Documents\Arduino\sketch_apr06c\sketch_apr06c.ino: In function ‘void setup()’:

sketch_apr06c:8: error: ‘animation’ was not declared in this scope

animation.jewelbots_logo();

^

sketch_apr06c:9: error: ‘timer’ was not declared in this scope

timer.pause(1500);

^

sketch_apr06c:10: error: ‘led’ was not declared in this scope

led.turn_off_all();

^

sketch_apr06c:11: error: ‘SW’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SW, CYAN);

                ^

sketch_apr06c:11: error: ‘CYAN’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SW, CYAN);

                    ^

sketch_apr06c:12: error: ‘NW’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(NW, CYAN);

                ^

sketch_apr06c:13: error: ‘NE’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(NE, CYAN);

                ^

sketch_apr06c:14: error: ‘SE’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SE, RED);

                ^

sketch_apr06c:14: error: ‘RED’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SE, RED);

                    ^

C:\Users\Ellie\Documents\Arduino\sketch_apr06c\sketch_apr06c.ino: In function ‘void button_press()’:

sketch_apr06c:24: error: ‘led’ was not declared in this scope

led.turn_off_all();

^

sketch_apr06c:25: error: ‘SW’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SW, PERIWINKLE);

                ^

sketch_apr06c:25: error: ‘PERIWINKLE’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SW, PERIWINKLE);

                    ^

sketch_apr06c:26: error: ‘NW’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(NW, YELLOW);

                ^

sketch_apr06c:26: error: ‘YELLOW’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(NW, YELLOW);

                    ^

sketch_apr06c:27: error: ‘NE’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(NE, SKY);

                ^

sketch_apr06c:27: error: ‘SKY’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(NE, SKY);

                    ^

sketch_apr06c:28: error: ‘SE’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SE, ROSE);

                ^

sketch_apr06c:28: error: ‘ROSE’ was not declared in this scope

led.turn_on_single(SE, ROSE);

                    ^

exit status 1
‘Animation’ does not name a type

This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.


#2

I think this is because you have the factory firmware board selected, can you try again with one of the other boards? LMK if that works.


#3

Thanks! :raised_hands: